• Le Vertige
  • Le Sauzet

Wandelarrangement

Een geheel verzorgde wandelvakantie bij Le Vertige of Le Sauzet.
Gedurende 6 dagen verblijft u op twee schitterende locaties in natuurpark Livradois-Forez, midden in de Auvergne, een wandelparadijs in het hart van Frankrijk. Dit natuurgebied is een aaneenschakeling van afwisselende landschappen, glooiende heuvels, fantastische vergezichten en bossen. Tijdens uw wandelingen bewondert u authentieke dorpen en passeert u alleenstaande kapelletjes.

De twee chambres d'hôtes bevinden zich op 20 km van elkaar en hebben ieder hun eigen charme. Ze hebben gemeen dat ze beiden bijzonder stil gelegen zijn temidden van de bossen en de velden. Froukje en René heten u gastvrij welkom in de verbouwde boerderij waarvan de poort dateert uit ca. 1600 van het toenmalige kasteel Le Sauzet, 2 km van het stadje St.Germain l'Herm. En Cees en Gerda in de twee honderd jaar oude, verbouwde boerderij in het gehucht La Foresterie, 800 m van de dorpskern van Echandelys.

De wandelspecial omvat:
Een geheel verzorgd 6 daags arrangement in twee uitstekende chambres d’hôtes. U kunt een ruime comfortabele gastenkamer verwachten met privé badkamer. Een lekker ontbijt en een gevarieerd lunchpakket. 's Avonds geniet u van een heerlijke maaltijd in de sfeervolle huiskamers. Na 3 dagen verhuisd u naar het andere adres, waar u het gevoel heeft een andere vakantie te zijn begonnen.
Een wandelvakantie voor alle seizoenen. Het voorjaar kenmerkt zich door zijn bloemenpracht en het najaar door zijn adembenemende kleuren. Bij winters weer kunt u prachtige sneeuwwandelingen maken en de elke keer weer anders bevroren beken bewonderen. In de wintermaanden kunt u vanaf 6 personen boeken voor een groepsarrangement.


We bespreken ter plekke de wandelingen die u eventueel wilt maken.. Heerlijke wandelmaanden zijn april, mei, juni, september en oktober. In juli en augustus is dit arrangement niet beschikbaar.
U kunt een reserveringsaanvraag doen via het contactformulier, door een mail te sturen of door simpelweg te bellen.